Top 10 fantastiske gaver til folk, der har alt!

Top 10 fantastiske gaver til folk, der har alt!

Denne liste er en blanding af gaver, der er perfekte til alle og dem, der har alt!

1. En personlig kalender

2. Et sæt med kuglepen og notesbog

3. Et fotoalbum med dine yndlingsminder

4. En dagbog til at skrive dine tanker og følelser ned

Her finder du mere information om kalendergaver.

5. Et personligt kaffekrus med et citat, du elsker

6. En inspirerende bog til at motivere dig hver dag

7. En ny skjorte eller bluse til at have på på jobbet eller på en date!

8. De nyeste gadgets som et Apple Watch, Fitbit, Samsung Gear eller Amazon Echo Show! 9. Billetter til deres yndlingskoncert eller sportsbegivenhed! 10. Ny bagage til deres næste ferie

Skrivebordskalenderen i læder

Denne skrivebordskalender er en perfekt gave til personen, der skal have styr på alle dage, måneder og år.

Skrivebordskalenderen er i læder med guldfarvet ramme. Den har en to-års planlægger på den ene side, og den anden side har en åben plads til noter. Størrelsen på denne skrivebordskalender er A2, hvilket betyder, at den er 12×16 tommer.

Den ugentlige skrivebordskalender

Det er den tid på året, hvor alle kæmper for at finde den perfekte gave til deres venner og familie. Til dem, der leder efter en gave, der skal bruges hver dag, anbefaler vi en skrivebordskalender.

Skrivebordskalendere er fantastiske, fordi de giver dig mulighed for at holde styr på alle dine vigtige datoer og begivenheder på ét sted. De laver også gode gaver, fordi de appellerer til folk fra alle samfundslag. Uanset om du leder efter en gave til din chef, kollega eller bedste ven – der er noget derude for enhver smag!

Den månedlige skrivebordskalender

Den månedlige skrivebordskalender er en fantastisk gave til folk, der er interesserede i at følge med på datoen. Det giver et månedligt overblik over dagene og har også plads til noter, arrangementer og andre vigtige ting.

Det er en fantastisk måde at holde styr på din daglige tidsplan og sørge for, at du ikke går glip af vigtige datoer eller begivenheder. Det gør det også nemmere at huske, hvilken ugedag det er på en given dato.

Den ugentlige vægkalender

En kalender er en god gaveide til en, der har alt, eller er svær at købe til.

Det er en fantastisk måde at vise nogen, hvor meget du holder af, og at de altid er i dit sind.

Der er så mange måder at personliggøre kalenderen på, uanset om det er med et billede af jer to eller med et familiebillede.

Det bedste ved kalendere er, at de kan være store eller små, og der er så mange forskellige typer kalendere at vælge imellem.

Kategorier:

CVR 37 40 77 39